Most viewed

Alta lufthavn (22 bod kontrollsentral (2 harstad/Narvik Lufthavn (1). Sulitjelma er en meget spesiell plass, både som gammel gruveby, og som utgangspunkt for fantastiske kjreturer. Med tollreglene kan du handle godteri og stsaker til..
Read more
Dersom du returnerer en artikkel, returneres bare belpet du selv har betalt og koden kan ikke brukes igjen. Betalingskort - gratis: Du kan velge mellom visa, MasterCard eller American Express som er sikre og..
Read more
If you select any shipment type other than ground, your battery will be sent in a standalone shipment, separate from the expedited order and should arrive within a few extra days, pending ship..
Read more

Statoil ansatt rabatt


statoil ansatt rabatt

ansatte. Bilen er riktignok en 2009-modell, men den er på lager og har "gammel" motor, dvs. Jeg husker fra min egen tid som bilselger at fortjenesten på en ny Hyundai Atos (som var en billigbil) bare var drye 5 000,- hvis vi solgte til fullpris. Hei, Jeg er på vei til å kjpe meg en ny bil; det blir en VW Passat stasjonsvogn (antagelig en Bluemotion Extra som er nesten som en comfortline utstyrsmessig). Ta gjerne kontakt med kunderelasjoner i Statoil, e-post:, for å knytte kortet opp mot en eventuell rammeavtale som din organisasjon har med Statoil. LES OGSÅ: De sparer over 80 000,- på ny Mercedes. I "Spr Benny " -seksjonen på svarer han på alt som har med bil å gjre. Hei leste akkurat om de gode kjpene de ansatte hos Mercedes får gjre på bilene deres og lurer på om dette er representativt for hva man kan klare å prute på en nybil?

Snn til Statoil-ansatt fikk tilgang til lukrativ helikopterskole i Canadastatoil ansatt rabatt

Ved å ske om Statoilkort for bedriftskunder. Sndag er det to år siden 11 oljearbeidere og to piloter dde i helikopterstyrten ved Tury. Eldar Stre taler til.000 fra Forus. Ofte er det lettere å få med ekstrautstyr på kjpet enn å få ytterligere rabatt. Abonnent konomi, frste Johan Sverdrup-plattform lftes på plass i Nordsjen. Eg hugsar eg tenkte «ka i helvete seier sjauar Sigtor Gulest. Klokken.15 var det gjort. Han og styret fikk mye kjeft for Equinor. PS: Husk å oppgi "NLF-medlem" i kommentarfeltet! La det skinne igjennom at du sjekker prisene hos flere forhandlere, og på flere typer biler. Men å selge den privat krever tid. Onsdag var eksportkapasiteten til anlegget på Kollsnes nesten halvert.

Kjp av ny bil med strst mulig rabatt - Smarte Penger Aksjefest for de ansatte i Statoil - Dagbladet


Sitemap